The smart Trick of میوه عسل That No One is Discussing
The smart Trick of میوه عسل That No One is Discussing
Blog Article
مصرف ۱- ۲ قاشق غذاخوری عسل قبل از خواب باعث تغذیه کبد ، تامین انرژی مغز در طول شب میشود و کمک به داشتن یک خواب آرام میکند.
برای آب کردن این شکرک میتوان از آب گرم استفاده کرد ولی باید توجه شود که اگر عسل با دمایی بیش از ۴۰ درجه سلسیوس گرم شود، مواد بیولوژیکی فعال آن از بین خواهد رفت.[۱۱]
اگر چه عسل طبیعی تاریخ انقضا ندارد و حتی بعد چندین سال هم فاسد نمیشود اما این به آن معنا نیست که خواص این ماده نیز در طول سالیان تغییر نمیکند.
درمان سرفه و گلودرد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا با عسل
کتاب مذهبی یهودیان از سرزمین موعود چنین یاد میکند که در آن نهرهایی از عسل و شیر جاری است.
عسل، شیرینی خود را از مونوساکاریدها، فروکتوز و گلوکز بهدست میآورد و شیرینی نسبی آن در حد ساکارز است.[۵][۶] عسل دارای حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است.
برای سرفههای مزمن و حاد، در یک بررسی توسط کاکرین هیچ مدرک قطعی برای توصیه به استفاده یا عدم استفاده از عسل پیدا نشد.[۵۱][۵۲] برای درمان سرفه در کودکان، شواهدی مبنی بر اثربخشی عسل یافت شد. مصرف عسل در کودکان بیش از عدم درمان یا درمان با دیفنهیدرامین و دارونما در تسکین سرفه کمک میکند.
در طب اسلامی نیز زکریای رازی در حدود ۱۰۰۰ سال پیش عسل را مهمترین درمان برای بیماری سل معرفی کرده است.
مطالعه برچسب محصول و مطالعه مارک ها می تواند به شما اطلاعات مفیدی در مورد مبدأ و تولید عسل ارائه دهد.
۱. یکی از ساده ترین شیوههای استفاده از عسل برای عفونت لثه این است که بعد از شستن دهان (مسواک زدن دندان ها) عسل را با انگشت خود به آرامی بر روی محل التهاب مالیده و آن را ماساژ دهید و این کار را سه بار در روز تکرار کنید. این کار به هیچ وجه باعث پوسیدگی دندانها نمیشود.
عسل از دورانهای قدیم مورد توجه و استفادهی انسانها بوده است و از آن به عنوان یک مادهی غذایی مهم و تنها منبع قند (کربوهیدراتشان)، استفاده میکردهاند.
عسل به دلیل محتوای قندهای مخلوط و مواد آنتی باکتریال خود می تواند به تقویت سیستم گوارشی و درمان برخی مشکلات معده و روده کمک کند.
درمان سرطان، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا، درمان بیماریهای قلبی و عروقی، درمان ناراحتیهای کبدی و… تنها بخشی از این موارد هستند.
آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه میکند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد میکند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو more info احتمالاً به همان اندازه مفید و بیخطرتر است. این آژانس همچنین هشدار میدهد که بهدلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.